Jeg tilbyder hjælp og vejledning til forældre til børn med ADHD. Kontakt mig for et gratis og uforpligtende informationsmøde for at få vide mere om hvad jeg kan tilbyde din familie.

Vidste du at adfærdsinterventioner, baseret på belønnende og anerkennende strategier, anbefales for børn og unge med ADHD i den internationale forskningslitteraturen, hos de ledende forskere på ADHD og hos store psykologiske organisationer samt læge-videnskabelige organisationer?
Det er blandt de eneste pædagogiske interventioner som har vist sig at virke på ADHD symptomer og adfærd. Det som også er interessant med disse tilgange er at man arbejder med lige de udfordringer den enkelte familie har.  Denne hjælp  har derfor  afgørende betydning for familier, for nu får de plutselig redskaber de tidligere ikke har haft.

Mange forældre/pårørende oplever problematiske og udmattende situationer der hjemme. Det kan f.eks. være: Konflikter ved almindelige dagligdagse kravsituationer som at få barnet til at lytte til det du siger, eller  barnet nægter at spise bestemte typer mad, konflikter ved spisebordet, konflikter ved påklædning, nægter at gå i skole, konflikter ved sovetid, tandbørstning, vil ikke sove og står op igen, verbale trusler, aggression og vold, eller generelt negative relationer mellem familiemedlemmer. Dette er stressende for forældre og medfører dårligere humør og livskvalitet for alle parter. Måske tager dit ene barn al opmærksomhed, og du synes de andre børn får for lidt, og du plages af dårlig samvittighed.

Hvis du er fanget i en spiral som du ikke klarer at løse på egen hånd, kan det være en god investering at kontakte mig. Jeg kan blandt andet give supervision på konkrete adfærdsudfordringer og lave langsigtede løsninger som gavner familien. Med en kandidatuddannelse inden for adfærdsinterventioner, mange specialkurser på ADHD samt flere års erfaring med børn med ADHD, kan jeg hjælpe dig og din familie.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien