Har du enkelt-elever med adfærdsudfordringer?

Er det mange forstyrrelser i undervisning?

Er det få elever der følger med i timen? Eller du skulle ønske der var flere som fulgte med i timen?

Har du elever der har brug for faglig støtte?

Har du elever med diagnoser som Autisme eller ADHD og som har brug for speciel tilrettelægning? 

Ønsker du redskaber og supervision som tager udgangspunkt i din egen undervisning?

Ønsker du helt konkrete redskaber til egen undervisning? 

 

Hvis du kan svare ja på nogle af disse spørgsmål så  kontakt mig for et gratis og uforpligtende informationsmøde. Jeg kan tilbyde din skole en skræddersyet supervision som kan indbefatte en eller flere af elementerne nedenfor:

  • Jeg kommer og observerer i klassen, eller enkeltelever, og deltager under undervisning.
  • Jeg giver supervision på adfærdsændrende tiltag og adfærdshåndtering.
  • Jeg superviserer læreren  i skoletiden (eller alle voksne involveret i klassen).
  • Jeg introducerer og implementerer hos lærerne et empirisk støttet program for at reducere forstyrrelser og adfærdsproblemer under undervisning. Programmet er baseret på positivt belønnende og anerkendende strategier ( i en klasse med meget larm vil larm typisk reduceres med 40-60 procent).
  • Jeg kan introducere og implementere nogle redskaber som giver bedre indlæring for de “skolesvage” i flere fag.
  • Jeg tilrettelægger forløb vedrørende enkeltelever i klassen med specielle udfordringer når det gælder adfærd og læring- ud fra hvad der vil virke i det enkelte tiltfællet. Det kan være elever med diagnoser som ADHD eller Autisme, eller det kan være elever uden diagnoser men som hænger bagefter i fag eller har bestemte adfærdsudfordringer.

 

Supervisionskonceptet er udviklet gennem flere år. Jeg er så sikker på at jeg kan hjælpe dig og din skole at jeg har en garanti: Hvis ikke jeg løser udfordringer knyttet til adfærdsproblematik hos enkeltelever eller klasse, tilbagebetaler jeg hele supervisionsbeløbet.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien